top of page
  • Writer's pictureJán Šašak

1. ročník Geografického turnaja vo futsale

Updated: Nov 21, 2023

V rámci dňa študentstva 17. novembra, sa pod záštitou Ústavu geografie uskutočnil 1. ročník geografického turnaja vo futsale, kde si zmerali sily tímy zamestnancov, absolventov a študentov. Na turnaji sa tento rok zúčastnilo 5 tímov (hralo sa turnajovým spôsobom každý s každým). Bojovalo sa o Putovný pohár Ústavu geografie a taktiež o cenu „Najlepšieho strelca turnaja“ a „Najsympatickejšieho hráča/hráčky turnaja“.

Tímy sa umiestnili nasledovne:

  1. miesto - tím Absolventi Hunters (kapitán Š. Dzurovčin)

  2. miesto - tím Zlepence (kapitán M. Schewczuk)

  3. miesto - tím Gunners (kapitán M. Goga)

  4. miesto - tím UGE Panthers (zamestnanci a doktorandi) (kapitán M. Kulla)

  5. miesto - tím ŠK Slavoj Lánczos (kapitán B. Širgeľ)


Cenu najsympatickejšieho hráča/hráčky obhájila naša kolegyňa, doktorka Alena Gessert. Najlepším strelcom turnaja, s 9 gólmi sa stal Richard Šalapa (Gunners).

Celé podujatie sa nieslo v priateľskej a pohodovej atmosfére a v duchu fair-play. Až na drobné šrámy a celovíkendovú poturnajovú svalovicu sme to zvládli aj po zdravotnej stránke. Vo večerných hodinách prebehla aj tlačová konferencia, kde kapitáni zhodnotili vystúpenie svojich tímov na turnaji. Sme radi, že sme sa mohli stretnúť aj mimo školských lavíc a tešíme sa na stretnutie na tomto milom športovom podujatí aj o rok. Veríme, že v ešte hojnejšom počte. Ďakujeme.





335 views0 comments

Recent Posts

bottom of page